Skip to content

ONS TEAM

Rachel van Zeijst

“Eigenlijk ben ik heel toevallig in dit vak terecht gekomen. Na mijn studie aan de Kunstacademie, dat was ergens in de tweede helft van de jaren ’80, lag ik in ‘de stoel’ en kreeg ik uitgebreide voorlichting over het onderhoud van mijn gebit. Ik vond het een mooi vak en ben de opleiding tot mondhygiëniste gaan doen. Het vak was toen nog relatief onbekend. Ik doe dit nu vanaf 1989 en nog steeds met heel veel plezier. Het leuke is nog steeds het contact met de vele verschillende mensen, de diversiteit. Het is geen standaardwerk en ik merk dat goede voorlichting en uitleg gewaardeerd worden. Bovendien is de sfeer hier in de praktijk uitstekend, een mooie combinatie van professioneel en gezellige collegialiteit.”

Rachel werkt gemiddeld een dag per week in de praktijk en brengt daarnaast veel tijd door in haar atelier: “Mijn nieuwste passie is encaustiek, schilderen met zuivere bijenwas en pigmenten. Mooi en precies werken. Net als in de praktijk!”

BEHANDELINGEN

Wij zijn er voor al uw
tandartsbehandelingen

tm-icon_tooth-rotten

Parodontitis

Wanneer u al een tijd met een ontsteking rondloopt…

tandarts-dentist

Mondhygiëniste

Het is belangrijk om uw gebit de juiste zorg te bieden door…

tm-icon_tooth-fillings

Vullingen

Het komt voor dat tijdens een tandartsafspraak…

ONS TEAM

Maak kennis met
ons team!

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen, die iedere dag
weer met zo veel mogelijk plezier voor u en met elkaar aan het werk zijn.